Novex in de spotlight @ Autotechnica Brussel

Van 4 t/m 7 oktober 2020 staan wij op de Autotechnica in Brussel. Ons doel: ons enthousiaste dealernetwerk in België verder uitbreiden.

Voordelen van Novex dealerschap
Ons merk staat voor kwaliteitsbanden met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een zeer uitgebreide range van meer dan 160 maten. Hierdoor kunnen onze dealers altijd de gewenste zomer-, winter- of all season band leveren voor personenwagens, SUV’s, bestelwagens en caravans/aanhangers. Ook bieden wij onze dealers regionale gebiedsbescherming en een goed bandengarantieplan.

Het Novex dealerschap kan bandencentrales en bandenspecialisten vele voordelen opleveren. Wij blinken uit in persoonlijke klantsupport: van ondersteuning op on- en offline gebied tot custom made POS-materiaal. Onze dealers worden vermeld op onze dealer locator.


Ontdek Novex
Tijdens de Autotechnica is natuurlijk ons complete assortiment te vinden op de stand. Ook brengen wij jou graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Bezoek jij onze stand op de Autotechnica? Ons enthousiaste Novex team is er klaar voor! Hier kun je ons vinden: HAL 6, STAND H15