Waarom Novex dealer worden? Bezoek onze stand @ Auto Prof Gorinchem

Ook dit jaar zijn wij te vinden op de Auto Prof in Gorinchem. De beurs vindt plaats van 11 t/m 13 februari 2020. Ons doel: ons professionele dealernetwerk verder uitbreiden. Maak van de gelegenheid gebruik en kom meer te weten over Novex.

Wij zijn trots op de sterke groei die ons merk de afgelopen jaren heeft doorgemaakt. Novex is continu in ontwikkeling, zo ook ons dealernetwerk. Wij hebben nog ruimte voor nieuwe dealers, die Novex met een dosis enthousiasme willen uitdragen.

Waar staat Novex voor?
Kwaliteitsbanden met een goede prijs-kwaliteitverhouding en een zeer uitgebreide range van meer dan 200 maten. Hierdoor kunnen onze dealers altijd de gewenste zomer-, winter- of all season band leveren voor personenwagens, SUV’s, bestelwagens en caravans/aanhangers. Daarnaast krijgen de dealers regionale gebiedsbescherming.

Dealers corner bezoeken?
Het Novex dealerschap heeft nog meer voordelen. Dit kun je ontdekken in de speciaal ingerichte dealers corner op onze stand. Wij blinken uit in persoonlijke klantsupport: van ondersteuning op on- en offline gebied tot custom made POS-materiaal. Op de webpagina www.novexbanden.nl/zoek-dealer/ worden al onze dealers vermeld. Ideaal voor de consument om een verkooppunt in de buurt te vinden.
De sportieve Nissan 350z (850pk) van Novex ambassadeur Tim Coronel mag ook niet ontbreken op de stand.

Ben jij geïnteresseerd in het dealerschap? Het enthousiaste Novex team staat op de Auto Prof klaar voor al jouw vragen. Standnummer: L120.